Versnel je succes als modelleur met 3B Tools

Bij 3B Tools begrijpen we de uitdagingen waar jij als modelleur in de bouw dagelijks mee te maken hebt. Strakke deadlines, complexe ontwerpen en een overvloed aan elementen die samenkomen in een BIM-model kunnen overweldigend zijn. Daarom hebben we een uitgebreide reeks tools voor Revit ontwikkeld die jou helpen om sneller te werken, taken te automatiseren en een duidelijk overzicht te behouden van het BIM-model en alle elementen. 3B Tools neemt het zware werk van je over, zodat jij je kunt richten op je vakmanschap.

modelleur tekenaar

Sneller werken in Revit met 3B Tools

Eenvoudig data exporteren

Met 3B Tools is het exporteren van data een eenvoudige taak. Ontvang updates van ketenpartners en visualiseer belangrijke projectelementen, zoals glasoppervlaktes, in een handomdraai.

Voldoe aan BIM afspraken

Zorg ervoor dat elk element voldoet aan de afgesproken (BIM-)regels met 3B Tools. Zelfs de meest ervaren Revit-modelleurs maken wel eens een foutje. Gelukkig denkt onze slimme 3B-software met je mee en helpt je het probleem snel op te lossen.

Up-to-date statuscoderingen

Krijg toegang tot de meest actuele statuscoderingen en koppel ze direct aan bouwelementen. Exporteer moeiteloos naar STABU bouw brede software om gedetailleerde bestekken te schrijven en ontvang na controle de aangebrachte aanpassingen terug.

Direct perfect kozijnen

Maak gebruik van de 3B Kozijnmodule om snel een basiskozijn te selecteren, eenvoudig aan te passen en automatisch naar 3D om te zetten. Het resultaat is een standaard familie met alle voordelen die dit met zich meebrengt. Bekijk alle 3B functies hier.

Download hand-out ‘Top 20 Functies’

Ben jij benieuwd naar alle handige functies waar 3B Tools over beschikt? Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen, dus speciaal voor jou hebben we een top 20 samengesteld. In deze top 20 vind je de handigste functies van 3B Tools waarmee je gegarandeerd tijd zult besparen én de kwaliteit van je tekeningen zult verbeteren. Zo krijg je snel een idee van de mogelijkheden met 3B Tools.

Vul het formulier in en download nu de handige hand-out!

3B Tools nieuws

Wat is 3B Tools?

3B Tools is een applicatie ontworpen voor Autodesk Revit, die een breed scala aan functionaliteiten biedt om het werken in Revit aanzienlijk te vereenvoudigen. Het voegt waardevolle functies toe aan het bestaande repertoire van Revit, waardoor je verschillende taken binnen Revit sneller en efficiënter kunt uitvoeren. 3B Tools is naadloos geïntegreerd in de Ribbon van Autodesk Revit, waardoor je op elk gewenst moment gemakkelijk toegang hebt tot de functies.

Wil je ontdekken of 3B Tools bij jouw werkwijze past? Doe dan de 3B Tools Check! In slechts 1 minuut krijg je inzicht in de voordelen die 3B Tools jou kan bieden.

lint voor Revit