Revit Bibliotheek & Templates

3B Tools staat bekend om de vele functies en features die modelleurs efficiënter en sneller laten werken in Autodesk Revit. Maar naast deze tools, beschikt 3B Tools ook uit een uitgebreide bibliotheek én standaard templates. Hierdoor kun je direct aan de slag met jouw Revit model!

3B Bibliotheek

De online bibliotheek van 3B Tools bevat ruim 3000 families voor iedere huidige ondersteunde Revit-versies. Gebruikers hebben 24/7 toegang tot deze bibliotheek via de gebruiksvriendelijke 3B Family manager. Onze bibliotheek bevat een breed scala aan families die geschikt zijn voor alle disciplines (Architectuur, Constructie en Installatie) gedurende het gehele proces van het creëren van een hoogwaardig (gebouw)model. Bovendien zijn alle families van 3B Tools opgezet volgens de meest gebruikte classificatie voor gebouwonderdelen in Nederland: NL/SfB.

Momenteel is ICN Solutions druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe generieke basis families welke voldoen aan de aan de gerespecteerde Nederlandse standaarden: ILS v2 en ILS O&E.

3B Family Templates

Bij het maken van eigen families is een goed gestandaardiseerde start cruciaal voor het eindresultaat van de Family. Een essentieel onderdeel van dit proces is het gebruik van de juiste Family Template met vooraf ingestelde parameters en coderingen die voldoen aan de Nederlandse standaarden.

De meegeleverde Family Templates van 3B Tools zijn voorzien van de meest voorkomende Nederlandstalige parameters, waardoor een solide start bij het maken van een Family gegarandeerd is. Met behulp van de meegeleverde bestanden voor het gebruik van Shared Parameters, Assembly codes en de geavanceerde tools van 3B Tools voor (Nederlandstalige) Subcategorieën, kan de te maken family volledig worden aangepast en direct worden toegepast in je project.

Momenteel is ICN Solutions druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe generiek Families Templates welke voldoen aan de aan de gerespecteerde Nederlandse standaarden: ILS v2 en ILS O&E.

3B Standaard template

Een goed georganiseerde en volledig afgestemde template is essentieel bij het opstarten van een nieuw project of model, omdat dit bepalend is voor het proces naar een succesvol eindresultaat. De meegeleverde Nederlandstalige standaard template van 3B Tools fungeert als een solide basis die naar eigen wens kan worden aangepast en geconfigureerd.

Momenteel is ICN Solutions druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe basis template welke voldoet aan de aan de gerespecteerde Nederlandse standaarden: ILS v2 en ILS O&E.

Ontdek de mogelijkheden van 3B Tools

Ben jij op zoek naar een uitgebreide Revit bibliotheek of standaard templates? Of ben je benieuwd naar de vele functies die 3B Tools biedt en die kunnen helpen om jou sneller en efficiënter in Autodesk Revit te laten werken? Neem dan contact op met een van onze experts. Wij kijken naar de mogelijkheden van 3B Tools binnen jouw organisatie.

BIM tekenaar modelleur

Vrijblijvend gesprek

In een kort en vrijblijvend gesprek laten we jou kennis maken met 3B Tools. Zo kun je de mogelijkheden bekijken en zien hoe 3B Tools een toegevoegde waarde kan zijn voor jouw bedrijf.

3B Tools