3B Bibliotheek

De online bibliotheek van de 3B tools bevat ruim 3000 families voor iedere huidige ondersteunde Revit-versies. Gebruikers kunnen, door middel van de 3B Family manager, 24/7 gebruik maken van deze online bibliotheek. De bibliotheek van de 3B tools bevat veel families welke bruikbaar zijn voor alle disciplines (Architectuur, Constructief en Installatie) gedurende het gehele proces voor het opzetten van een goed (gebouw)model. De families van de 3B Tools zijn opgezet volgens de meest gebruikte classificatie voor gebouwonderdelen in Nederland: NL/SfB.

Momenteel is ICN Solutions druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe generiek basis families welke voldoen aan de aan de gerespecteerde Nederlandse standaarden: ILS v2 en ILS O&E.

3B Family Templates

Wanneer er zelf families gemaakt worden is een goede gestandaardiseerde start bepalend voor het eindresultaat van de Family. Bepalend in dit proces is een juiste Family Template met vooraf ingestelde parameters en coderingen volgens de Nederlandse standaarden.

De bij de 3B Tools meegeleverde Family templates zijn door ICN voorzien van de meest voorkomende Nederlandstalige parameters waardoor een goede start bij het maken van een family is gewaarborgd. Door middel van de meegeleverde bestanden voor het gebruik van o.a. Shared Parameters en Assembley codes en de door 3B tools aangestuurde tools voor (Nederlandstalige) Subcategorieën kan de te maken family gecompleteerd worden en is deze direct te gebruiken in uw project.

Momenteel is ICN Solutions druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe generiek Families Templates welke voldoen aan de aan de gerespecteerde Nederlandse standaarden: ILS v2 en ILS O&E.

3B Standaard template

Wanneer een nieuw project of model wordt opgestart is een goede vooraf ingeregelde template, waarin alles op elkaar is afgestemd, noodzakelijk en bepalend voor het proces naar een goed eindresultaat. De meegeleverde standaard template bij 3B tools is Nederlandstalig en moet worden beschouwd als een goede basis template welke naar eigen wens aangepast en ingesteld kan worden.

Momenteel is ICN Solutions druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe basis template welke voldoet aan de aan de gerespecteerde Nederlandse standaarden: ILS v2 en ILS O&E.