Betere communicatie binnen uw bouwteam


Dankzij 3B Tools praat iedereen in de bouwkolom op dezelfde wijze met elkaar.

Data voor iedereen beschikbaar


Exporteren van data is met 3B Tools een moeiteloos proces. Dat scheelt tijd en levert consistente informatie op.

Minder fouten in het ontwerp


3B Tools helpt eventuele fouten in het ontwerp op te sporen. Dat levert bij de uitvoering tijdwinst en minder faalkosten op.

Afgestemd op de Nederlandse situatie


3B is Nederlandstalig en ondersteunt Nederlandse normeringen en test ontwerpen of deze voldoen aan het Bouwbesluit.

Samenwerking in de hele bouwketen


3B Tools maakt het mogelijk met verschillende partijen in één BIM-model te werken.

Essentiële gegevens actueel en direct bij de hand


3B Tools koppelt het ontwerp met de juiste Stabu-coderingen. Dat scheelt opzoektijd én fouten.

Efficiënt printen met de Sheets print tool


3B Sheets print is een tool waarmee alle aangemaakte bladen in één keer naar verschillende printers gestuurd kunnen worden.

De 3B Kozijn module tool


Eenvoudig 2D kozijnen of vliesgevels ontwerpen en omzetten naar 3D kozijn.

Heel veel parameters in Revit


Als je alle parameters van een bouwproject achter elkaar zou leggen dan haal je gemakkelijk de maan en weer terug. Wil je bijvoorbeeld van alle deuren de breedte aanpassen dan moet je elke deur apart openen, parameters aanpassen en weer sluiten. Het aanpassen van repeterende parameters is met de 3B parameter manager zo gepiept..

3B Family-manager tool


Hoe houd je overzicht in al je families? Al snel groeit je Revit bibliotheek uit tot een veelkoppig monster. De 3B Family-manager is de zoekmachine voor de Revit engineer. Het zoekresultaat is een geordend overzicht en je hebt supersnel gevonden wat je zocht.

Enorm veel tijdwinst met de gereedschappen van 3B Tools


Is er meer werk dan tijd? Ligt er teveel repetitief op je bordje? Werk je met Autodesk Revit in combinatie met 3B tools dan is er direct tijdwinst. Het ontwerpwerk wordt er onmiddellijk lichter van.

NIEUW 3B VIEW: ILS Check en samenwerken in de cloud


De belangrijkste nieuwe tool van 3B View is de automatische ILS check. Hiermee kunt u moeiteloos IFC-bestanden controleren op de BIM Basis ILS. Wanneer u uw model uploadt op het platform van 3B View, kunt u met één druk op de knop een ILS check uitvoeren.

IFC files samenvoegen


Het samenvoegen van twee (of meerdere) IFC documenten is met 3B Tools erg gemakkelijk. Heeft u wel eens twee IFC-files willen samenvoegen maar wist u niet uit hoe u dit voor elkaar kon krijgen? Dan hebben we goed nieuws voor u! 3B Tools heeft namelijk een nieuwe tool gecreëerd waarmee u twee IFC-files gemakkelijk samen kunt voegen binnen Autodesk Revit.