Verhoog rendement, verlaag werkdruk en bouw aan nog meer klanttevredenheid

Tevredenheid van klanten valt en staat bij goede communicatie binnen de bouwkolom, flexibiliteit en het omgaan met verandering. Medewerkers doen alles om een project zo goed mogelijk te laten verlopen maar een foutje is zo gemaakt…

Met de grote hoeveelheid aan functies van 3B Tools kun je taken automatiseren en verklein je de kans op menselijke foutjes. 3B zorgt ervoor dat ontwerpprocessen geoptimaliseerd worden en helpt jouw architectenbureau om de klanttevredenheid te verhogen.

eigenaar directeur

Innoveer met 3B Tools

Optimaliseer je efficiëntie

Maak je je zorgen over een tekort aan personeel? Met 3B Tools kun je meer bereiken met minder personeel. Dankzij de uitgebreide functies die taken automatiseren en vereenvoudigen, kunnen modelleurs sneller hun werk voltooien.

Blije klanten

Bereid je voor op grotere glimlachen bij je klanten. Dankzij 3B Tools beschik je over de juiste data, haal je makkelijker je deadlines en geniet je van een betere samenwerking. Zo verhoog je de klanttevredenheid.

Hoogwaardige kwaliteit

Zorg voor kwalitatief hoge opleveringen dankzij de veelzijdige functies van 3B Tools. Voer nu automatisch een Bouwbesluit-toets uit en controleer modellen eenvoudig op de ILS-standaard. Ontdek hier alle 3B functies.

Download hand-out ‘Top 20 Functies’

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van 3B Tools? Het zijn er eigenlijk te veel om op te sommen, dus hebben we speciaal voor jou een selectie gemaakt van de top 20 handigste tools. Hierin vind je de meest praktische functies van 3B Tools waarmee je klanttevredenheid kunt behouden, de kwaliteit van je werk kunt verbeteren en je rendement kunt verhogen. Op deze manier krijg je snel inzicht in de mogelijkheden die 3B Tools te bieden heeft.

Vul het formulier in en download nu de handige hand-out!

3B Tools nieuws

De 3B-Tools BCF Manager voor projectleiders en modelleurs

De 3B-Tools BCF Manager voor projectleiders en modelleurs

3B BCF Manager is een tool waarmee BCF-bestanden beheerd kunnen worden. U kunt van de bestanden informatie wijzigen, ieder element in het project bekijken en issues aanmaken. Ook kunt u diverse zaken opgeven zoals disciplines, e-mailadressen en de mogelijkheden per gebruiker.

Lees meer