Verhoog projectprestaties als bouwprojectleider met 3B Tools

Als (BIM-)projectleider weet je als geen ander hoe belangrijk het is om grip te hebben op het proces, de kwaliteit, snelheid en probleemoplossend vermogen binnen jouw bouwprojecten. Bij 3B Tools begrijpen we jouw uitdagingen en streven we ernaar om je te voorzien van een uitgebreide set aan tools voor Autodesk Revit die een krachtige extra stap mogelijk maken, waardoor jouw projecten nog beter kunnen verlopen.

BIM project manager

Aanpassingen vanuit partners

Exporteren van data is met 3B Tools een fluitje van een cent. Een ketenpartner stuurt aanpassingen op en 3B maakt elementen van het project inzichtelijk zoals bijvoorbeeld de glasoppervlakte.

Check BIM afspraken

Hebben alle deuren wel de afgesproken minimale breedte? Ook de meest doorgewinterde revit modelleur maakt weleens een fout. Gelukkig denkt de slimme 3B software mee zodat het probleem opgelost kan worden.

Werk nog sneller met 3B Tools

%

Bouwbesluit tool

%

Family manager

%

Batch print

%

Parameter manager

Download hand-out ‘Top 20 Functies’

Wil je graag ontdekken welke handige functionaliteiten 3B Tools te bieden heeft? Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen, dus hebben we speciaal voor jou een lijst samengesteld met de top 20 tools. In deze selectie vind je functionaliteiten waarmee je processen kunt optimaliseren, de kwaliteit kunt verhogen en de klanten tevreden houdt. Zo krijg je snel een goed beeld van wat 3B Tools te bieden heeft.

Vul het formulier in en download nu de handige hand-out!

3B Tools nieuws