3B Tools: onmisbaar voor professionele Revit modelleurs

Strakke deadlines, complexe ontwerpen en talloze elementen die samenkomen in een BIM-model: er komt best wat bij kijken als je een modelleur bent. Daarom heeft 3B Tools een verzameling krachtige tools voor Autodesk Revit gecreëerd die jou helpen om sneller te werken, taken te automatiseren en een beter overzicht te behouden. Speciaal om het leven van modelleurs een stuk eenvoudiger te maken!

modelleur tekenaar

Ontdek de voordelen van 3B Tools

Exporteren van data

Exporteren van data is met 3B Tools een fluitje van een cent. Een ketenpartner stuurt aanpassingen op en 3B maakt elementen van het project inzichtelijk (zoals de glasoppervlakte).

Check BIM afspraken

Hebben alle deuren wel de afgesproken minimale breedte? Ook de meest doorgewinterde Revit modelleur maakt soms een fout. Gelukkig denkt de slimme 3B software mee zodat het probleem opgelost kan worden.

Actuele statuscoderingen

Bezit de meest actuele statuscoderingen en koppel ze aan bouwelementen. Exporteer naar STABU bouw brede software om een bestek te schrijven en ontvang aanpassingen (incl. controle) weer terug.

Kozijnen in een handomdraai

Kies met de 3B Kozijnmodule een basiskozijn, pas deze eenvoudig aan en zet hem automatisch om naar 3D. Het resultaat is een normale Family met alle voordelen hiervan. Bekijk alle 3B functies hier.

Download hand-out ‘Top 20 Functies’

Ben je benieuwd naar de handige functies binnen 3B Tools? Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen, dus speciaal voor jou hebben we een top 20 samengesteld. In deze selectie vind je de meest praktische functies van 3B Tools, waarmee je ongetwijfeld tijd zult besparen en de kwaliteit van je tekeningen zult verbeteren. Zo krijg je snel een goed beeld van de mogelijkheden die 3B Tools te bieden heeft.

Vul het formulier in en download nu de handige hand-out!

3B Tools nieuws

Wat is 3B Tools?

3B Tools is een applicatie voor Autodesk Revit die een veelvoud aan functies bevat om het werken in Revit makkelijker te maken. Dankzij de functionaliteiten die 3B Tools biedt, kun je verschillende taken in Revit sneller en efficiënter uitvoeren. De extra functies verschijnen in de Ribbon van Autodesk Revit waardoor je er op elk gewenst moment makkelijk bij kan.

Benieuwd of 3B Tools binnen jouw workflow past? Doe dan de 3B Tools Check. Hiermee kom je er binnen 1 minuut achter wat 3B Tools voor jou kan betekenen.