Behaal tijdwinst in Revit met deze 5 handige tools

Heeft u taken waarvan u denkt dat ze efficiënter uitgevoerd moeten kunnen worden? Verliest u veel tijd in BIM-projecten aan bepaalde handelingen die volgens u sneller moeten kunnen? Met deze 5 handige 3B tools bespaart u tijd en werkt u een stuk effectiever in Autodesk Revit.

3B Parameter Manager:
Shared parameters eenvoudig uitwisselen 

Hoe kunt u Shared Parameters eenduidig inzetten binnen projecten? Zeker als het project-specifieke Shared Parameters zijn die achteraf worden toegevoegd, is dit een tijdrovende klus. Met de 3B Parameter manager kunt u achteraf parameters toevoegen of aanpassen voor alle families of voor specifieke families. Daarnaast kan gecontroleerd worden wanneer er meerdere shared parameter files zijn toegepast, wat de verschillen zijn en deze samenvatten in een nieuwe file (project specifiek).  

3B Kozijnenstaat:
Een handig verzamelblad voor alle kozijnen

Genereer automatisch een kozijnenstaat met de 3B Kozijnenstaat tool. Zo heeft u een snel overzicht van alle kozijnen. Hierbij wordt alleen een kozijnenstaat gemaakt van de kozijnen die daadwerkelijk gebruikt zijn in het model. De kozijnen die in het project geladen zijn maar niet gebruikt worden, zijn ook niet zichtbaar in deze kozijnenstaat. 

3B Controle gespiegeld:
Een volledig uittreksel van gespiegelde objecten

Krijg met één druk op de knop een uittreksel van alle objecten (zoals ramen en deuren) die gespiegeld zijn in uw model. Zo voorkomt u handmatig telwerk en heeft u een nauwkeuriger overzicht. Dit overzicht is handig voor de uitvoerende partijen waarmee u werkt. 

3B Sheet duplicator:
Sheets dupliceren inclusief views en layout

Met de 3B Sheet duplicator kunt u een Sheet (inclusief alle views) naar de gewenste plek dupliceren en de layout hiervan behouden. 

3B IFC Merge:
Snel en makkelijk 2 IFC-bestanden samenvoegen

Een ideale tool voor als u IFC-files van deelmodellen wilt exporteren en deze later toch wilt combineren tot een volledig IFC-model. De twee bestanden worden met één simpele handeling binnen enkele minuten gecombineerd tot één bestand. 

 

3B Tools abonnement afsluiten

Wilt u ook profijt hebben van al deze tools? Neem dan een abonnement op 3B Tools. Kies welk abonnement bij u past en sluit deze meteen af. Wilt u meer informatie over 3B Tools? Neem dan contact met ons op via info@icn-solutions.nl of via 073 – 750 6 750.

Kies uw 3B Tools abonnement