Transformeer jouw bouwbedrijf: hoger rendement, betere kwaliteit en blijere klanten

Zoek jij als eigenaar van een bouwbedrijf ook naar manieren om efficiënter te werken, betere kwaliteit te leveren, een hoger rendement te verwezenlijken en klanten zo blij mogelijk te maken? Geniet dan van toegang tot een veelvoud aan functies die jou kunnen helpen om deze doelen te bereiken. Automatiseer taken, versnel ontwerpprocessen en houd eenvoudig zicht op de Nederlandse (BIM-)afspraken. 3B Tools zorgt ervoor dat ontwerpprocessen worden geoptimaliseerd en jij als eigenaar er geen omkijken meer naar hebt!

eigenaar directeur

Optimaliseer met 3B Tools

Meer met minder

Zorgen over het personeelstekort? Met 3B Tools krijg je meer gedaan met minder personeel. Dankzij de vele functies die taken automatiseren en vereenvoudigen, krijgen modelleurs het werk sneller af.

Altijd juiste data

Verbeter de kwaliteit van de informatie dankzij geautomatiseerde taken. Door handmatig werk te elimineren verklein je de kans op fouten. Bovendien kun je met het platform 3B View een betere samenwerking garanderen.

Vereenvoudig taken

Zeg gedag tegen ingewikkelde processen dankzij de vele functies die 3B Tools biedt. Zo kan er automatisch een Bouwbesluit-toets worden uitgevoerd en check je modellen eenvoudig op de ILS standaard. Bekijk alle 3B functies hier.

Download hand-out ‘Top 20 Functies’

Ben jij benieuwd naar de functies waar 3B Tools over beschikt? Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen, dus speciaal voor jou hebben we een selectie gemaakt van de top 20 handigste tools. Hierin vind je de handigste functies van 3B Tools waarmee je klanten tevreden houdt, de kwaliteit van je werk verbetert en je rendement verhoogt. Op deze manier krijg je snel een idee van de mogelijkheden met 3B Tools.

Vul het formulier in en download nu de handige hand-out!

3B Tools nieuws