3B View

Met 3B View, het nieuwe online platform voor de bouw, werk je probleemloos samen op afstand en vermijd je miscommunicatie. Het maakt gebruik van standaard Autodesk technologieën en vereist geen aparte software licentie. Hierdoor kun je eenvoudig andere partijen uitnodigen om deel te nemen aan het project, zodat iedereen op de hoogte blijft van de voortgang en veranderingen.

3B View<br />

Stap in de wereld van 3B View

3B View ILS Checker

ILS Checker

Controleer eenvoudig een IFC-file aan de hand van de BIM Basis ILS standaard (versie 1 of 2). Resultaten van deze check worden in een overzichtelijke samenvatting per e-mail naar je opgestuurd. Vervolgens kun je in 3B Tools makkelijk zien welke elementen van het model niet voldoen en kun je deze direct aanpassen in Revit.

Bekijk onze webinar om hier meer over te leren.

3B View 3D viewer

3D Viewer

Met de 3D Viewer kun je Revit-, IFC-, en Navisworks-bestanden uploaden en inzien. Bekijk een model vanuit elke hoek en zoom eenvoudig in en uit.

Ook kunnen er doorsnedes, exploded views en zelfs walkthroughs worden gemaakt.

3B View Vergelijkings-tool

Vergelijkingstool

Ontdek de kracht van de vergelijkingstool van 3B View en visualiseer moeiteloos de revisies van je ontwerp. Met een handige filter zie je direct toegevoegde, verwijderde en gewijzigde elementen. Zie tot in detail wat er is veranderd en neem volledige controle over je ontwerpproces.

3B View Mark-Up issue management

Mark-Up/ Redlining

De 3D viewer is uitgebreid met tools om snapshots en redlining te maken van problemen die in het model zijn gevonden. Deze problemen worden vervolgens opgenomen in een issue management systeem en met een pushpin in 3D views aangegeven.

3B Tools

3B Tools is de Nederlandse applicatie voor Autodesk Revit om effectiever en sneller te kunnen werken. 3B Tools ondersteunt onder andere BIM en het Nederlands Bouwbesluit. Nieuwsgierig naar de voordelen van 3B?

3B Tools