Breng je projecten naar een hoger niveau met 3B Tools

Jouw rol als (BIM-)projectleider kan best veeleisend zijn: je moet deadlines halen, teams coördineren en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van het bouwproject. Daarom hebben we een uitgebreide verzameling tools voor Autodesk Revit gecreëerd die jou helpen om werk sneller uit te voeren, zicht te houden op jouw team en de taken en om zaken te automatiseren.

Met onze geavanceerde functies kun je sneller werken, repetitieve taken automatiseren, en makkelijker informatie delen. Hierdoor bespaar je kostbare tijd en werk je beter samen. Of het nu gaat om een ILS-check, het coördineren van meerdere disciplines of het bewaken van de voortgang, 3B Tools ondersteunt je bij elke stap!

BIM project manager

Werk nog sneller met 3B Tools

%

3B Bouwbesluit

%

3B Family Manager

%

3B Batch print

%

3B Parameter Manager

Meer voordelen

Aanpassingen vanuit partners

Met 3B Tools is het exporteren van data een eenvoudige taak. Ontvang moeiteloos updates van ketenpartners en krijg inzicht in projectelementen, zoals bijvoorbeeld het glasoppervlakte.

Controleer op (BIM-)afspraken

Zelfs ervaren Revit modelleurs maken wel eens fouten. Met 3B Tools controleer je eenvoudig of alle (BIM-)afspraken worden nageleefd. Je kunt eenvoudig bepaald elementen controleren en 3B Tools denkt zelfs mee bij het oplossen van problemen.

Download hand-out ‘Top 20 Functies’

Wil je graag ontdekken welke handige functies 3B Tools te bieden heeft? Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen, dus hebben we speciaal voor jou een lijst samengesteld met de top 20 functionaliteiten. In deze selectie vind je de handigste tools, waarmee je processen kunt optimaliseren, de kwaliteit kunt verhogen en de klanttevredenheid kunt behouden. Hiermee krijg je snel een goed beeld van wat 3B Tools te bieden heeft.

Vul het formulier in en download nu de handige hand-out!

3B Tools nieuws