Hand-out: Top 20 handigste 3B tools

modelleur tekenaar

Ben jij benieuwd naar alle handige functies waar 3B Tools over beschikt? Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen, dus speciaal voor jou hebben we een top 20 samengesteld. Of je nu werkt als een modelleur, een projectleider of als u eigenaar bent van een architectenbureau of bouwbedrijf, voor iedere rol hebben we de top 20 functies uitgezocht. Met deze tools zul je gegarandeerd tijd besparen én de kwaliteit van je tekeningen verbeteren. Download de hand-out en krijg snel een idee van de mogelijkheden met 3B Tools.

Download de hand-out ‘Top 20 3B tools’

Top 20 voor modelleurs

Ontdek welke tools helpen om de kwaliteit van je tekeningen te verbeteren én om tijd te besparen met repeterende taken. Vul het formulier in en download nu de handige hand-out!

Top 20 voor projectleiders

Ontdek welke tools helpen om processen te optimaliseren, de kwaliteit te verhogen én klanttevredenheid te behouden. Vul het formulier in en leer meer over de 20 handigste tools!

Top 20 voor directeuren

Ontdek welke tools helpen om jouw klanten tevreden te houden, de kwaliteit van het werk te verbeteren én om het rendement te verhogen. Vul het formulier in en download nu de handige hand-out!

Dit vind jij misschien ook interessant