Webinar on demand
3B Tools: 3B Family Tools

Spreker: Erwin Schaap
Duur: 50 minuten

Wil jij als modelleur sneller en efficiënter hoogwaardige 3D-modellen creëren in Revit? Dan is deze webinar perfect voor jou! Tijdens deze sessie laten we je de vele mogelijkheden zien van de 3B Family Tools, die jou kunnen helpen bij het beheren, standaardiseren, uitbreiden en aanpassen van families binnen jouw werkomgeving.

Het beheren van families in een projectmodel en in de eigen bureauomgeving kan vaak een tijdrovende klus zijn. Maar met de 3B Family Tools wordt deze taak aanzienlijk vereenvoudigd. Of het nu gaat om het beheren van gedownloade families of het implementeren van een afgesproken standaard, deze tools zullen je productiviteit aanzienlijk verhogen.

Of je nu nieuw bent in het gebruik van 3B Family Tools of al ervaring hebt, deze webinar biedt waardevolle inzichten en praktische tips die jij direct kunt toepassen. Je zult leren hoe je efficiënter kunt werken, minder fouten maakt en consistentie kunt waarborgen bij het maken van 3D-modellen in Revit.

Vul onderstaand formulier in om de webinar meteen te bekijken:

De 3B tools die we behandelen in deze webinar

Een van de hoogtepunten van deze webinar is de 3B Family Manager: een krachtige tool waarmee je moeiteloos al je families kunt beheren. We laten je zien hoe je deze tool optimaal kunt benutten en hoe je gebruik kunt maken van de selectiemethodes die de 3B Family Manager biedt. Met deze functies kun je snel en nauwkeurig de gewenste families selecteren en bewerken, waardoor je kostbare tijd bespaart.

Naast de 3B Family Manager komen ook de volgende 3B tools aan bod: 3B Opschonen, 3B Subcategorieën, 3B Shared Parameters, 3B Project subcategorieën, 3B Parameter manager en 3B Subcategorie manager. Deze tools zorgen ervoor dat je jouw projecten kunt standaardiseren en optimaliseren volgens de specifieke eisen van jouw werkomgeving.

 

Tool / Functie Omschrijving
3B Family Manager Families zoeken in de online bibliotheek
3B Project subcategorieën Voegt subcategorieën toe aan het project. Er zijn alleen subcategorieën zichtbaar die bij de ingestelde categorie horen.
3B Parameter manager Beheert Project- en Family-parameters en -codes. Tevens biedt deze functie de mogelijkheid om Parameterbestanden aan te maken en te wijzigen.
3B Subcategorie manager Beheert subcategorieën. Tevens biedt deze functie de mogelijkheid om subcategorie-bestanden aan te maken en te wijzigen.
3B Opschonen
3B Subcategorieën
3B Shared Parameters