Webinar on demand
3B Tools Parameter en Datatools

Spreker: Erwin Schaap
Duur: 34 minuten

Wil jij als modelleur makkelijk en snel data in een projectmodel beheren en uitlezen? Dan is dit een uitstekende webinar voor jou! Tijdens deze sessie maak je kennis met de vele mogelijkheden van 3B parameter- en datatools, die jou kunnen helpen bij het beheren, toevoegen, uitbreiden, kopiëren, importeren en exporteren van parameter data binnen je eigen werkomgeving.

Of je nu nieuw bent in het gebruik van 3B Tools of al ervaring hebt, deze webinar biedt waardevolle inzichten en praktische tips die jij direct kunt toepassen. Je zult leren hoe je efficiënter kunt werken, minder fouten maakt en consistentie kunt waarborgen bij het maken van 3D-modellen in Revit.

Registreer je nu en krijg direct toegang tot het webinar. Veel kijkplezier!

De 3B tools die we gaan behandelen

In deze webinar komen verschillende 3B tools aan bod: 3B Elementnummering, 3B Element autonummering, 3B Ruimte-afwerking, 3B Parameters per ScopeBox, 3B Synchroniseer Instance Parameters, 3B Data Exporter, 3B Data Importer en 3B Schedule exporter. Deze tools dragen allemaal bij aan het doel om jouw werk in Revit makkelijker te maken. Ze zorgen ervoor dat het uitlezen en beheren van data in een BIM-modeln een stuk sneller gaat dan je gewend bent.

 

Tool / Functie Omschrijving
3B Elementnummering Voorziet geselecteerde elementen door middel van aanwijzen van een (oplopend) nummer.
3B Element autonummering Voorziet geselecteerde elementen van een oplopend nummer.
3B Ruimte-afwerking Maakt het mogelijk om ruimte-afwerkingen aan ruimtes te koppelen.
3B Synchroniseer Instance Parameters Maakt het mogelijk om Instance parameters over te nemen naar geselecteerde elementen.
3B Data exporter Kan in een handeling meerdere gegevens exporteren naar xml of Excel (zonder MS).
3B Data importer Kan in een handeling meerdere gegevens importeren in Revit.
3B Schedule exporter Kan in een handeling meerdere schedules (tabellen) exporteren naar txt, xml of Excel (zonder MS).
3B Parameters per ScopeBox Hiermee worden de waardes van parameters in één snelle handeling toegepast op de in een ScopeBox aanwezige categorieën