Downloads

ICN CONTROL CENTER

Alle software van ICN Solutions kan gedownload worden vanuit de ICN Control Center.
Download en installeer eerst de ICN Control Center.

ICN Control Center download link

Na installatie zal er een icoontje op het bureaublad geplaatst worden en is de ICN Control Center te benaderen in de icontray rechtsonder in windows.,

Open de ICN Control Center na installatie om een beknopte handleiding te downloaden in het tabblad ‘Product updates’ onder het knopje PDF.

Het ICN Control Center is de centrale plek voor al onze software. Of het nu gaat om nieuwsupdates, software downloads of update notificaties. Daarnaast is het ICN Control Center bedoeld voor alle software die door ICNGroup wordt uitgebracht (dus niet alleen 3B).

Dit betekent dan ook dat wanneer u de nieuwe versies van 3B installeert, het updaten van de software middels het ICC zal geschieden.

Wanneer er een nieuwe punt release van de software komt, kan deze niet met de Update functie verkregen worden. Hiervoor die een nieuwe installatie geschieden. Een punt release is een versie waarbij de software van bijv. 2018.0 maar 2018.1 gaat.

U kunt op de “Product downloads” pagina de nieuwe versie downloaden.

LET OP!

Heeft u reeds een oudere versie van de software geinstalleerd, dan dient u deze in het configuratie scherm van windows te verwijderen.

De nieuwe versies van 3B zijn per 5-2-2018:

2016.4.1
2017.2.1
2018.1.1